Faberstraat 16 - Tel. 0313 - 414738

Haarstylisten Leo & Ria Scheerder

 

 

Ria Scheerder zit vanaf 1965 in het vak. Je kunt wel zeggen dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt. Samen met haar man Leo Scheerder en medewerksters hebben zij shows georganiseerd o.a. in het zwembad, Theothorne en de Olde Schop in Giesbeek. Ook heeft ze regelmatig deelgenomen aan kappers wedstrijden, daar viel ze meestal wel in de prijzen! Door cursussen in het buitenland te volgen, o.a. Parijs en London deed ze veel inspiratie op. 

Ze is ervaren met kleuren, knippen, föhnen, lang haar stylen en andere behandelingen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lies Klokke is sinds 1978 bij Haarstylist Ria en Leo Scheerder werkzaam. Ook zij heeft diversen prijzen behaald en is nog steeds zeer gemotiveerd. Zij bezoekt regelmatig met het team workshops en haarmode shows. Om zo van de nieuwste haarmode trends op de hoogte te blijven. Met haar glimlach en ervaringen kunt u bij haar voor ieder model, kleur en styling terecht. Zij helpt u graag verder.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Nathalie Scheerder is sinds 1984 bij Haarstylist Ria en Leo Scheerder werkzaam. Vanaf 1988 heeft zij zelfstandig het filiaal in de Spoorstraat gerund. Zij behaalde met lof haar vestigings diploma. Ze heeft daar veel ervaring opgedaan. Nu 2009 heeft Ria het besluit genomen om zich helemaal te focussen op1 kapsalon vandaar dat Nathalie nu werkzaam is in de Faberstraat te Dieren. Momenteel bezoekt zij veel workshops en shows om u altijd te voorzien van de nieuwste trends op haarmode gebied. 

 

Bij haar kunt u terecht voor knippen, föhnen, watergolven, omvorming, alles wat met kleuren te maken heeft en haar extensies.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom een keer vrijblijvend langs en wij zullen voor u altijd het beste advies geven.

Met vriendelijke groet

Ria, Lies en Nathalie